Logo Technos
 

Service op maat

Als onze klant, zakelijk of particulier, heeft u een specifiek telefoniepakket nodig dat bij u past. Technos Telecom zorgt ervoor dat u dit pakket in huis krijgt en levert service op maat. Onze diensten zijn actueel, laaggeprijsd en u kunt bouwen op een uitstekende dienstverlening.


Waar u ook wilt


We leven in en snelle wereld. In deze tijd hoeft het voor uw zaken niet uit te maken waar u zich fysiek bevindt; u wilt overal kunnen werken. Ook als u een maand in een huisje in Spanje zit moet u de telefoon kunnen opnemen zonder dat men merkt dat u niet op kantoor bent. Stel, uw werknemer heeft een huis in Frankrijk en is af en toe daar. Met onze diensten kan hij gewoon doorwerken. Dit geldt ook voor een andere werknemer die de kinderen af en toe overdag thuis heeft en dan van huis uit werkt. Onze diensten ondersteunen werken op afstand en de moderne, vrije manier van leven die wij zo waarderen.

Over Technos Telecom

Betrouwbare telecomoplossing

Technos Telecom is een bijdetijds en innovatief bedrijf dat betrouwbare en servicegerichte telecomoplossingen biedt. We bestaan sinds 1977 en leveren sindsdien diensten en producten aan zowel bedrijven als particulieren. Wij hebben ons ontwikkeld van een aanbieder van simpele telecomdiensten tot een leverancier van hosted telefooncentrales, telefonie en internet.

Beveiligde centrales

Onze telecom- en internetdiensten worden geleverd vanaf onze eigen centrales en servers die zich in een beveilgde high-tech datacentrum bevinden dichtbij de Amsterdam Internet Exchange. Ons netwerk is beveiligd en altijd gebackuped.

 

 
Bel 020 665 44 46
  • Technos Telecom
  • Biesboschstraat 68
  • 1078 MZ Amsterdam
  • T +31 20 665 4446
  • F +31 20 668 2856
  • E-mail: info@technos.nl