Logo Technos

Sectoren

In welke branche u ook werkzaam bent, u zorgt ervoor dat u met de tijd meegaat en dat u goed met uw klanten communiceert, gebruikmakend van de juiste instrumenten en technieken. Het is daarom belangrijk dat uw telecomoplossingen goed functioneren.
Bij Technos Telecom vindt u een breed scala aan telefonieoplossingen, zoals de Hosted Telefooncentrale, Vast-Mobiel integratie, CPS, de Internationale Simkaart en meer. Hoe u ook belt, via Technos Telecom belt u betrouwbaar en voordelig.

MKB

MKB - TOT 150 AANSLUITINGEN

Technos Telecom levert Telefonie- en Cloudoplossingen voor het MKB. Hierbij staan de integratie met uw bedrijfsprocessen en de bereikbaarheid van uw onderneming centraal.

Hosted Telefooncentrale voor MKB

Telefoneren met VoIP is dé moderne manier van bellen voor het MKB. De Hosted Telefooncentrale is voor het grootste deel van de Midden-Klein Bedrijven de meest efficiënte, gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve oplossing. Een groot voordeel van bellen via VoIP is dat u geen fysieke centrale meer nodig heeft. De telefooncentrale is een slimme centrale in de cloud, waarop meerdere vestigingen en thuiswerkplekken aangesloten kunnen worden. 

Lees Meer...

onderwijs

ONDERWIJS

Tot een paar jaar geleden was een gedeelde telecomstructuur voor scholen en onderwijsinstellingen technisch moeilijk. Hierdoor was het telefoniegebruik in de verschillende gebouwen niet altijd even eenvoudig. En een integraal communicatiesysteem voor uw instelling is natuurlijk wel zo handig. Met de huidige VoIP-telefonie is dit mogelijk. Die eenvoud gaat gepaard met een besparing die honderden euro’s per maand kan opleveren.

Hosted Telefooncentrale

Met een Hosted Telefooncentrale; geen fysieke telefooncentrale, maar een slimme centrale in de cloud, heeft u meer tijd te besteden aan uw studenten, docenten en lesaanbod.
Lees Meer...

tuinbouw

TUINBOUWSECTOR

Hosted Telefooncentrale voor de Tuinbouwsector

Telefoneren met VoIP is dé moderne manier van telefoneren, ook voor de tuinbouwsector. Hebt u meerdere lijnen dan is de Hosted Telefooncentrale de meest efficiënte, gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve oplossing. Een groot voordeel van telefoneren via VoIP is dat u geen fysieke centrale meer nodig heeft. De telefooncentrale is een slimme centrale in de cloud, waarop meerdere vestigingen en thuiswerkplekken aangesloten kunnen worden. Werknemers kunnen zo vanaf elke werkplek bereikbaar zijn en gewoon deel uitmaken van de werkprocessen.

Lees Meer...

MKB

GROOTZAKELIJKE MARKT - VANAF 150 AANSLUITINGEN

Technos Telecom levert telefonie- en cloudoplossingen voor de grootzakelijke markt. Hierbij staan de integratie met uw bedrijfsprocessen en de bereikbaarheid van uw onderneming centraal. Wij leverenéén telefonieoplossing voor al uw locaties letten daarbijspecifiek op het integreren van oplossingen in meerdere vestigingen, zodat u kunt opereren als één bedrijf; in welke vestiging u zich ook bevindt. Momenteel hebben steeds meer grotere bedrijven te maken met samenwerkingsverbanden en multi-site locaties die samen één organisatie vormen, en ook als zodanig moeten functioneren. Dat is ons streven.

Lees Meer...

transport

TRANSPORT EN LOGISTIEK

Technos Telecom levert Telefonie- en Cloudoplossingen voor bedrijven in de Transport en logistiek

Hosted Telefooncentrale voor transport en logistiek

Als modern bedrijf in de transport of logistiek heeft u waarschijnlijk een Hosted Telefooncentrale. Als u deze nog niet heeft, dan staat het wel op de planning om deze aan te schaffen. Met onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke Hosted Telefooncentrale kunt u uw klanten altijd te woord staan of doorverbinden naar de juiste afdeling. De telefooncentrale kost bovendien slechts een fractie van een ISDN-telefooncentrale en heeft veel voordelen voor bedrijven met meerdere vestigingen en roaming medewerkers.

Lees Meer...

 
Bel 020 665 44 46
  • Technos Telecom
  • Biesboschstraat 68
  • 1078 MZ Amsterdam
  • T +31 20 665 4446
  • F +31 20 668 2856
  • E-mail: info@technos.nl