Logo Technos
onderwijs

ONDERWIJS

Tot een paar jaar geleden was een gedeelde telecomstructuur voor scholen en onderwijsinstellingen technisch moeilijk. Hierdoor was het telefoniegebruik in de verschillende gebouwen niet altijd even eenvoudig. En een integraal communicatiesysteem voor uw instelling is natuurlijk wel zo handig. Met de huidige VoIP-telefonie is dit mogelijk. Die eenvoud gaat gepaard met een besparing die honderden euro’s per maand kan opleveren.

Hosted Telefooncentrale

Met een Hosted Telefooncentrale; geen fysieke telefooncentrale, maar een slimme centrale in de cloud, heeft u meer tijd te besteden aan uw studenten, docenten en lesaanbod. De telefooncentrale is erg gebruiksvriendelijk en betrouwbaar en kost een fractie van een ISDN telefooncentrale.

Op onze Hosted Telefooncentrale pagina vindt u alle voordelen op een rijtje en verdere informatie.

Vast-mobiel Integratie
Mobiliteit docenten/werknemers

Door het integreren van de mobiele en vaste telefonie maken de mobiele telefoons van de directie, docenten en medewerkers volledig deel uit van de Hosted Telefooncentrale. De dienst Vast-Mobiel Integratie vergroot dus de mobiliteit en bereikbaarheid van de werknemers. Of zij nu op hun vaste locatie werken, of in een ander gebouw of thuis; zij zijn overal bereikbaar op één nummer. Meer voorbeelden van Vast-Mobiel Integratie zijn:

  • U kunt naar mobiele telefoons doorverbinden en in de wachtstand zetten.
  • Werknemers kunnen altijd zien welke vaste of mobiele telefoons in gesprek zijn, zodat er geen binnenkomende gesprekken naar deze toestellen worden doorgeschakeld.

Zie onze Vast-Mobiel Integratie pagina voor meer informatie.

Klaar voor de toekomst

Binnen het onderwijs wordt steeds meer gebruik gemaakt van social media en smartphones. Het is daarom belangrijk dat uw telecomoplossingen goed functioneren. Technos Telecom heeft jarenlange ervaring op de telecommarkt en heeft inmiddels duizenden tevreden klanten, ook in de onderwijssector. Onze adviseurs brengen uw specifieke situatie in kaart en helpen u bij het maken van de juiste keuzes voor uw instelling. Zodat u vandaag

én in de toekomst een modern en goed functionerend systeem hebt.

U kunt altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

Bel 020 665 44 46
  • Technos Telecom
  • Biesboschstraat 68
  • 1078 MZ Amsterdam
  • T +31 20 665 4446
  • F +31 20 668 2856
  • E-mail: info@technos.nl